News Flash:

WOW! Detaliul care va face ravagii in randul barbatilor! Cum afli cati parteneri de sex a avut prietena ta

5 Mai 2016
1776 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina
Oamenii de stiinta din California au descoperit o legatura dintre inaltimea unei persoane, greutate corporala si partenerii sexuali pe care i-a avut.
Intr-un studiu realizat pe 60,058 barbati si femei heterosexuali, cercetatorii de la Universitatea Chapman au aflat ca barbatii si femeile mai scunzi si cu o greutate mai mica au mai putini parteneri sexuali decat cei cu o inaltime normala si o greutate normala.
De asemenea, barbatii foarte inalti au avut cu pana la trei partenere sexuale mai mult decat barbatii scunzi sau cei cu o inaltime medie.
Explicatia ar fi ca, de obicei, femeile prefera barbatii mai inalti.
Numarul aproximativ de parteneri sexuali pe care i-au avut persoanele cu varste intre 30 si 44 de ani este opt. 58% dintre barbati si 56% dintre femei au avut mai mult de cinci parteneri sexuali, in timp ce 29% dintre barbati si 56% dintre femei au avut 14 parteneri sexuali.
Cat despre legatura dintre greutatea corporala si numarul de parteneri sexuali, femeile care aveau o greutate mai mica decat cea normala au avut mai multi partneri sexuali, insa in cazul barbatilor, ”grasutii” au fost cei cu mai mult succes. Barbatii cu o greutate mai mare decat cea normala au avut mai multe partenere sexuale.
Sursa: Doctorulzilei.ro

Galerie Foto

detaliu_sex
universitatea chapman parteneri sexuali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006925 (s)