News Flash:

Week-end negru pe litoral! Noua persoane s-au inecat in mare

10 August 2015
1612 Vizualizari | 2 Comentarii
salvamar
Inconstienta si teribilismul au indoliat noua familii de romani si au facut ca weekendul ce abia s-a incheiat sa fie declarat cel mai negru de la malul marii din ultimii ani. Tragediile au venit una dupa alta in ciuda avertisementelor repetate ale autoritatilor si a steagului rosu arborat. Marea furioasa care ridica valuri de peste doi metri si jumatatae a inghitit noua turisti. Alti noua au avut noroc si au scapat cu zile.
Weekendul trecut a fost cel mai negru consemnat anul acesta pe litoral. O spun chiar salvamarii, marcati si ei de tragediile petrecute in ultimele zile la mare. Abia daca reuseau sa-si traga sufletul dupa o intervetie ca erau solicitati la alta. Valurile au fost imense iar inconstienta turistilor a fost maxima.
Doi tineri care au ignorat pericolul evident al valurilor s-au aventurat pe o saltea gonflabila. Din marea furioasa a scapat doar tanara, prietenul ei inca nu a fost gasit. Avea doar 19 ani si venise la malul marii sa sarbatoreasca Admiterea la Academia Fortelor Aeriene.
O tanara de 21 de ani, studenta eminenta,a pierit in valurile marii dupa o petercere de o noapte cu prietenii. O baie la rasarit i-a fost fetei fatala. "Fata a intrat in apa si apoi am vazut ca a luat-o valul. Nu asculta, nu vor sa iasa afara", a spus unul dintre salvamari, pentru Romania TV.
Alti sase turisti, buni inotatori, au crezut ca sunt supraoameni, dar au pierdut. Tragediile au avut loc in Neptun, Eforie, 2 Mai, Olimp si Jupiter.
Si luni s-au consemnat doua decese prin inec, pe litoral. Potrivit Romania TV, un barbat in varsta s-a inecat la Neptun, chiar sub privirile nepoatei sale, in varsta de 10 ani.
Mult mai norocosi au fost noua turisti, salvati in ultima clipa. Un tanar din Tg Jiu a avut noroc cu carul. Valurile l-au purtat departe de mal, iar salvamarii au facut eforturi supraomenesti sa-l ajunga si sa-l scoata la mal. La fel a fost si pentru un adolescent de 17 ani. Instruiti sa salveze vieti si sa faca fata momentelor critice, salvamarii spun ca tragediile puteau fi evitate daca turistii ar fi fost responsabili cu viata lor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005099 (s)