News Flash:

Weeekend cu iubire la Iulius Town: targ de viniluri, intalnire cu personaje din desene animate, teatru de papusi si targ tematic

14 Februarie 2020
921 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 14 februarie 2020: Februarie este luna în care celebrăm cel mai intens iubirea, sub toate formele ei. Iulius Town Timișoara îți vine în întâmpinare cu numeroase idei de cadouri și modalități de a sărbători Valentine’s Day.

Ești îndrăgostit și cauți inspirație pentru a transmite mesajul de iubire printr-un cadou? Te așteptăm la târgul tematic de ziua îndrăgostiților, de la Iulius Mall Timișoara, să alegi darul potrivit pentru a-ți surprinde perechea. Pentru ea sau pentru el, oferta este generoasă: aranjamente florale, cosmetice, parfumuri, obiecte personalizate, dulciuri, articole de marochinărie și multe altele. Acesta are loc în perioada până în 14 februarie, între orele 10.00 – 22.00.

Iubitorii de muzică pot merge la „Vinyl Rocks”, un târg organizat de VINILOTECA, care se va desfășura în perioada 14 – 16 februarie, în Atrium Iulius Mall. Pe lângă expoziția de viniluri, târgul include și o agendă de evenimente muzicale. Pe 14 februarie vor fi workshop-uri tematice cu Mimo Obradov şi Bogdan Puriş până la ora 18.00, iar de la ora 19.15, melomanii sunt invitați la concertele Pandora și Byron. Sâmbătă, până la 18.00 vor fi prezentări de echipamente audio home şi profesionale, iar seara va continua cu spectacole susținute de Școala ARTSOMA. Duminică, târgul va avea în completare prezentări de specialitate ale Școlii de DJ. Târgul face parte din proiectul multianual „Auchan for YOU •IuliusTown”.

Cât timp părinții admiră oferta târgurilor, copiii vor avea întâlnire cu personajele preferate din desene animate, în zona Kids. Sâmbătă, 15 februarie, între orele 16.00 și 18.00, cei mici se vor distra împreună cu Mickey & Minnie Mouse, iar duminică, 16 februarie, vor petrece timp cu Tom & Jerry. Tot duminică, dar între orele 11.30-13.00, cei mici sunt așteptați la piesa de teatru cu păpuși „Căruța cu Povești”.

Cei mai „aventuroși” copii se pot plimba cu Trenulețul Distracției, la etajul Iulius Mall. De luni până vineri, mica garnitură va funcționa în intervalul 15:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 15.00 și 16.00 – 20.00.

Și pentru că iubirea trece prin stomac, restaurantele și cafenelele tematice din Iulius Town Timișoara v-au pregătit oferte pentru a vă „alimenta” dragostea. Puteți să vă delectați papilele gustative la Daily, Sova’s, Select Bistro, Lexico, Ana Lugojana, C-House, Atmosphere, Manufaktura. Mai mute detalii despre ofertele Love & Food pe site-ul Iulius Town Timișoara!

 


vinyl rocks viniloteca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005164 (s)