News Flash:

VREMEA va intra intr-un proces de racire. Prognoza meteo pentru joi si vineri

19 Noiembrie 2014
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Joi, vremea se va mentine inchisa si va intra intr-un proces de racire. Va continua sa ploua pe arii extinse in jumatatea estica a tarii, iar in restul teritoriului ploile, slabe cantitativ, se vor semnala local. In Carpatii Orientali si Meridionali si in zonele deluroase aferente vor predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada. In Moldova va ploua abundent in cursul zilei, cand local se vor cumula peste 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, apoi precipitatiile vor deveni mixte si vor slabi in intensitate.
Precipitatii sub forma de lapovita vor fi posibile izolat si trecator si in vest si centru. Vantul va prezenta intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii, dar cu viteze mai mari in regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70...80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, izolat mai ridicate in sud spre 12...13 grade, iar cele minime intre -1 si 8 grade.
BUCURESTI
Vremea se va mentine inchisa, va continua sa ploua, in cantitati moderate. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 5...6 grade.
JOI
Vremea va continua sa se raceasca usor. Cerul va fi mai mult noros. Indeosebi in prima parte a intervalului va ninge in  Carpatii Orientali si pe arii mai restranse in restul zonei montane, vor fi precipitatii mixte in Moldova si estul Transilvaniei, iar in Muntenia si Dobrogea vor fi mai ales ploi. In celelalte regiuni doar izolat vor fi posibile precipitatii slabe, sub forma de ploaie si lapovita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade, iar cele minime intre -3 si 4 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004629 (s)