News Flash:

VREMEA va fi predominant frumoasa vineri

23 Aprilie 2015
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca, situandu-se usor peste cele normale pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 grade pe litoral si 24 de grade in Crisana si Banat. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptand vestul si sud-vestul teritoriului, unde, spre seara si in cursul noptii vor fi innorari si pe arii restranse, averse slabe.
In celelalte regiuni doar cu totul izolat vor fi ploi slabe, trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 1 si 10 grade si pe arii restranse, indeosebi in depresiuni, se va produce bruma.
BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca fata de ziua anterioara, devenind usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade. 
LA MUNTE
Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca, situandu-se usor peste cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar spre seara si in cursul noptii in Carpatii Occidentali si in grupele vestice ale Carpatilor Meridionali vor fi innorari si pe arii restranse, averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat.

bucuresti la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005110 (s)