News Flash:

VREMEA va fi mai calda decat in mod normal. PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

13 Februarie 2015
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, valorile termice diurne se vor situa peste cele climatologic specifice pentru a doua decada a lunii februarie in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in zonele deluroase, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.
In cursul zilei cerul va fi variabil la senin, exceptand Dobrogea, unde vor fi innorari si conditii ca izolat sa se semnaleze precipitatii slabe, mixte. In a doua parte a noptii nebulozitatea joasa, de tip stratiform va fi in extindere in regiunile extracarpatice, unde vor fi posibile burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai coborate in depresiuni, spre -15 grade. Se va semnala ceata, mai ales noaptea, in special in zonele joase de relief din sudul si estul teritoriului.
LA BUCURESTI:
Sambata, cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in a doua parte a noptii. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -4...-3 grade. In orele diminetii, dar mai ales noaptea vor fi conditii de ceata.
LA MUNTE:
Sambata, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.
IN TARA:
Duminica, in regiunile intracarpatice, vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, iar cerul va fi mai mult senin. In sudul si estul teritoriului vor fi innorari, insa doar izolat vor fi posibile burnite si fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -7 si 2 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre -14 grade. Dimineata si noaptea, local in regiunile extracarpatice si izolat in rest va fi ceata.
LA MUNTE:
Vremea se va mentine, duminica, mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, innorari temporare mai ales in a doua parte a intervalului in Carpatii Meridionali si Orientali, unde izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006595 (s)