News Flash:

Vremea va continua sa se incalzeasca

15 Iunie 2016
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa, local in jumatatea de sud a tarii si pe arii mai restranse in rest, informeaza ANM.
JOI 
IN TARA
Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa, local in jumatatea de sud a tarii si pe arii mai restranse in rest. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, usor mai ridicate in extremitatea de sud-vest, iar cele minime vor avea valori intre 12 si 24 de grade, mai coborate in depresiuni spre 8...9 grade, in cele din partea de est a Transilvaniei.
Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in cursul zilei in nord-vest, dar si la munte, mai ales dupa-amiaza si seara, unde, izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va avea intensificari, indeosebi in a doua parte a intervalului, in zona montana inalta si in Campia de Vest si numai izolat in celelalte in zone. In orele diminetilor, cu totul izolat, vor fi conditii de ceata
LA BUCURESTI:
Vremea va continua sa se incalzeasca si va deveni calduroasa, maxima termica urmand a fi de 31...32 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
VINERI
IN TARA 
Vremea va fi calduroasa si va deveni caniculara in zonele de campie si de podis din sud, sud-vest, centru si est si local in rest. Disconfortul termic va fi accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar indicele temperatura-umezeala se va situa in jurul pragului  critic de 80 in sud, vest, centru si nord-est si pe arii mai restranse in celelalte zone.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 32 si 37 de grade, mai scazute pe litoral si in Delta Dunarii (26...28 de grade), iar cele minime se vor incadra intre 14 si 22 de grade, mai coborate in depresiuni spre 10...11 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporar accentuate spre seara si noaptea, in vestul si nord-vestul tarii, unde local vor fi intensificari ale vantului, ce vor lua si aspect de vijelie, descarcari electrice, iar pe arii restranse averse, ce pot avea si caracter torential si conditii de grindina.
AddThis Sharing Buttons
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006310 (s)