News Flash:

VREMEA se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. PROGNOZA METEO pentru vineri

15 Ianuarie 2015
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte valorile termice vor fi in continuare mult mai ridicate decat cele obisnuite pentru mijlocul lunii ianuarie, in conditii de cer variabil. In schimb, in zonele joase din sud, centru si est, in prima parte a zilei si din nou noaptea va fi nebulozitate joasa si local se va semnala ceata, asociate izolat cu burnita sau fulguieli, astfel ca regimul termic diurn va fi caracterizat de valori in jurul celor normale pentru aceasta data.
Cu totul izolat vor fi conditii favorabile depunerilor de polei, cel mai probabil in Moldova. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in zona montana inalta si in partea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, mai scazute in zonele unde ceata va fi persistenta peste zi, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest; minimele termice vor fi de la -15...-13 grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la 4...6 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei.
BUCURESTI
In prima parte a zilei si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa, ce ar putea persista in special in zona preoraseneasca. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima de -5...-3 grade.
MUNTE
Valorile termice vor fi in continuare mult mai ridicate decat cele obisnuite pentru mijlocul lunii ianuarie. Cerul va fi variabil, dar pe vai si in depresiuni, in prima parte a zilei si din nou noaptea va fi nebulozitate joasa si local se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in zona inalta.

vineri moldova bucuresti munte valorile termice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007996 (s)