News Flash:

VREMEA se va incalzi si va fi calda pentru aceasta data

29 Ianuarie 2015
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea se va incalzi, devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari si mai ales spre seara si noaptea, precipitatiile vor cuprinde cea mai mare parte a tarii. In regiunile vestice si nord-vestice, precum si in Carpatii Occidentali, Carpatii Meridionali si in Subcarpatii Getici, cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 30 l/mp.
Vor fi ploi, iar in zonele de munte, la inceput vor fi precipitatii mixte, iar in a doua parte a noptii vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada.
Precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare se vor semnala spre sfarsitul intervalului, local si in nord-vestul, centrul teritoriului si in zonele de deal din rest. Vantul se va intensifica treptat in toate regiunile, cu viteze mai mari in Banat, Crisana si pe litoral, unde la rafala se vor depasi 65...70 km/h, in timp ce pe crestele montane va sufla tare cu peste 80 de km/h, temporar viscolind zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3...4 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 13 grade in sudul Dobrogei, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 8 grade. Dimineata, pe arii restranse, mai ales in sud si in est va fi ceata.
BUCURESTI
Vremea se va incalzi si va fi calda pentru aceasta data. Ziua, cerul va fi temporar noros, iar dimineata vor fi conditii de ceata. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat, va incepe sa ploua, iar vantul se va intensifica. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima  va fi de 5...6 grade.

MUNTE
Vremea  se va incalzi, devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari, iar aria precipitatiilor se va extinde treptat in toate masivele. Ziua precipitatiile vor fi mixte in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali, iar in cursul noptii,  vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 30 l/mp. In Carpatii Orientali, va ninge local, mai ales noaptea. Vantul va avea intensificari, iar pe creste va sufla tare, cu peste 80 km/h, temporar viscolind zapada.
Mediafax.ro 

bucuresti munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005005 (s)