News Flash:

VREMEA se va ameliora. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

10 Decembrie 2014
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar noaptea va fi mai rece decat precedentele. Cerul va fi variabil ziua in Oltenia si mai mult noros in rest. Indeosebi in prima parte a intervalului, local vor cadea precipitatii slabe mixte in jumatatea nord-vestica a teritoriului. In restul tarii acestea se vor semnala cu totul izolat, ziua, in timp ce noaptea, pe arii restranse in extremitatea de sud-est vor fi mai ales ploi si lapovita cu depunere de polei.
Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 8 grade, iar cele minime intre -5 si 2 grade, usor mai ridicate pe litoral. Izolat dimineata si local noaptea, in zonele joase se va semnala ceata.
LA BUCURESTI
Cerul va avea innorari, mai ales seara si noaptea, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -2..-1 grad, mai scazuta in zona preoraseneasca. Spre sfarsitul intervalului se va forma ceata.
VINERI
IN TARA
Vremea va fi in general frumoasa, dar relativ rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, mai ales ziua, in Maramures si in zona Carpatilor Orientali, unde local vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, dar si in Dobrogea, unde izolat vor mai fi in special ploi slabe. Mai ales dimineata si noaptea, local in zonele joase va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 3 grade, mai scazute in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei, spre -10...-13 grade. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005898 (s)