News Flash:

Vremea se raceste

19 Aprilie 2016
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
frig1 1
Vremea va continua sa se raceasca, mai accentuat in jumatatea de sud-est a teritoriului, unde va deveni racoroasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 9 grade, cu valori mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana in jurul valorii de -3 grade, informeaza ANM.
IN TARA
In cursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate si va ploua in Muntenia unde cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 25...30 l/mp, dar moderat cantitativ (cantitati in jur de 15 l/mp) si in estul Olteniei, sud-estul Transilvaniei, sudul Moldovei si in Dobrogea, iar in restul regiunilor, doar pe arii restranse. Ploile vor fi si sub forma de aversa si trecator se vor semnala descarcari electrice.
La munte vor fi precipitatii mixte. Seara si noaptea, cerul va deveni variabil in cea mai mare parte a tarii, iar ploile se vor restrange si treptat vor inceta, insa spre dimineata, local in depresiunile intramontane, in Subcarpatii Getici si izolat  in rest, se va produce bruma. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in prima parte a intervalului, cand indeosebi in sud-vestul tarii va depasi la rafala 60...65 km/h,  iar pe creste va sufla tare cu peste 80 km/h.
LA BUCURESTI:
Vremea va continua sa se raceasca fata de intervalul anterior, devenind racoroasa. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 5...7 grade. Mai ales in cursul zilei si in primele ore ale noptii, vor fi innorari, temporar va ploua, iar cantitatile de apa pot depasi 15 l/mp, apoi cerul va deveni treptat variabil. Vantul va sufla slab si moderat.
JOI
IN TARA
Vremea va deveni in general frumoasa, dar se va mentine racoroasa indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin, dar in timpul zilei, in nordul, centrul si estul tarii, vor fi unele innorari, insa numai izolat vor fi averse slabe, indeosebi in zona Carpatilor Orientali.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului, in Moldova, Dobrogea, precum si in zonele de munte. Temperaturile maxime, usor mai ridicate decat in ziua precedenta, se vor situa intre 11 grade in depresiuni si 20 de grade, izolat in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, cu valori mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana in jurul valorii de -4 grade. Local in depresiunile intramontane, in Subcarpatii Getici si izolat in rest, se va produce bruma.  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008001 (s)