News Flash:

VREMEA se mentine rece: Prognoza meteo pentru miercuri si joi

2 Decembrie 2014
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Desi valorile termice vor marca o crestere usoara, vremea se va mentine rece pentru aceasta data in regiunile extracarpatice si apropiata de normalul termic al acestei date in rest. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 grade in Moldova si 11 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime intre -6 si 5 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali.
Cerul va fi variabil in nord-vestul si centrul teritoriului si mai mult noros in celelalte zone. Temporar, indeosebi in cursul zilei, se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie in sudul Banatului si local in Dobrogea, mixte in Oltenia si pe spatii mai restranse in Muntenia si izolat ninsoare in Moldova. In zona de munte vor predomina ninsorile. Izolat se va produce polei. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in sud-vestul, sudul si centrul tarii si pe crestele montane, in special in Muntii Banatului. Dimineata, dar mai ales noaptea, in zonele joase se va semnala ceata.
BUCURESTI
Vremea se va mentine rece pentru aceasta data din an. Cerul va fi noros si trecator se vor semnala precipitatii slabe, predominant ploaie. Vantul va fi moderat, cu scurte intensificari in cursul zilei, apoi va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima va fi de -1...0 grade. Mai ales noaptea vor fi conditii de ceata.
JOI
Vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde cerul va fi variabil si usor mai rece, in rest. Innorarile vor persista in regiunile extracarpatice. Pe arii restranse in sudul teritoriului, indeosebi in prima parte a zilei, se vor semnala burnite sau precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie, care cu totul izolat vor favoriza depuneri de polei. Izolat la munte va fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in extremitatea sudica a Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade in nordul Moldovei si 11 grade in regiunile vestice, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 4 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -10 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase local va fi ceata. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1397 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005459 (s)