News Flash:

Vremea se mentine instabila

12 Mai 2016
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi si vijelii 2
In cursul zilei vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si conditii de grindina, local in zonele montane si submontane, dar si in nordul tarii, iar pe arii mai restranse in celelalte regiuni, informeaza ANM.
Vineri
IN TARA
Izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp, indeosebi in Maramures, Moldova si la munte. Vantul va sufla moderat, local cu intensificari la munte, iar cu precadere dupa-amiaza si in restul zonelor. Temperaturile maxime, in scadere in regiunile nordice, se vor incadra intre 16 grade in estul Transilvaniei si 26 de grade in Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 15 grade.
BUCURESTI
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si trecator averse in primele ore ale intervalului, dar posibil si in a doua parte a zilei. Vantul va sufla in general moderat, dar noaptea va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.
LA MUNTE
Vremea se va mentine in general instabila. Mai ales in cursul zilei vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, pe arii extinse in masivele nordice si estice si local in rest. Izolat, indeosebi in Carpatii Orientali cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale. Temperatura aerului nu va avea modificari semnificative fata de ziua precedenta.
Sambata
LA MUNTE
Vremea va ramane in general instabila. Innorarile vor fi temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Local, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va marca o scadere, la valorile diurne, in masivele vestice. 
Duminica
LA MUNTE
Vremea va continua sa fie in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse, mai ales in cursul zilei si la inceputul noptii, averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat se vor cumula cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului nu va avea modificari semnificative fata de intervalul anterior.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007581 (s)