News Flash:

VREMEA se mentine caniculara marti si miercuri

21 Iulie 2015
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula5
Desi valorile termice vor marca o scadere, vremea va ramane caniculara, marti, local in Oltenia si pe arii mai restranse in Banat si in Muntenia, unde si indicele temperatura-umezeala se va situa in jurul pragului critic de 80. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27...28 de grade in nordul Moldovei si pe litoral si 37 de grade in extremitatea de sud-vest a Olteniei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales ziua si la inceputul noptii, cand se vor semnala averse si descarcari electrice, local in zonele montane si pe arii mai restranse in centru, sud si sud-est. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si este posibil sa cada grindina. In prima parte a intervalului, vantul va avea unele intensificari in jumatatea de sud-est, dar si de scurta durata in timpul ploilor. Minimele termice se vor situa intre 12 si 22 de grade, usor mai scazute in depresiuni, spre 8...10 grade.
BUCURESTI
Desi regimul termic va marca o usoara scadere fata de zilele precedente, vremea se va mentine calduroasa, cu o temperatura maxima ce se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar indicele temperatura-umezeala este posibil sa mai atinga pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare ziua, cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 18...20 de grade.
MIERCURI
Valul de caldura se va intensifica din nou, astfel ca vremea va fi caniculara in orele amiezii si disconfortul termic accentuat local in zonele de campie si podis. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara in zona de munte, cu precadere a Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului, unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 37 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25...26 de grade in Dealurile de Vest.

bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006199 (s)