News Flash:

Vremea se incalzeste usor. Prognoza meteo pentru acest week-end

19 August 2016
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea 1
Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, iar cele minime, in general, intre 11 si 22 de grade, informeaza ANM.
Sambata

IN TARA
Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, iar cele minime, in general, intre 11 si 22 de grade. In cursul zilei si mai ales dupa-amiaza, vor fi innorari, temporar accentuate, averse si descarcari electrice, local in Oltenia, jumatatea de nord-vest a Munteniei, la deal si la munte, unde punctiform, cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de caderi de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala izolat, cu precadere in orele serii.
Vantul va fi slab si moderat cu unele intensificari in Delta Dunarii si zona montana inalta, dar de scurta durata, si in celelalte regiuni, in timpul ploilor.

BUCURESTI
Cerul va fi variabil cu unele innorari spre seara, cand, vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Din punct de vedere termic, vremea se va incalzi. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade.
Duminica
Vremea va continua sa se incalzeasa, devenind calduroasa, pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Valorile maxime de temperatura se vor incadra intre 26 si 34 de grade, iar cele minime intre 13 si 24 de grade, usor mai scazute in estul Transilvaniei.
Dupa orele amiezii si seara, local la deal si la munte si izolat in restul teritoriului, iar noaptea, pe arii restranse in vest si nord-vest, vor fi innorari, averse si descarcari electrice. Punctiform, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. In rest, cerul va fi variabil. Vantul va fi slab si moderat cu unele intensificari in sud-est si zona montana inalta, dar de scurta durata si in celelalte regiuni, in timpul ploilor.
 

vremea sambata in tara bucuresti duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005983 (s)