News Flash:

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo pentru marti si miercuri in intreaga tara

24 August 2015
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Marti, vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, devenind calda pentru aceasta perioada, mai ales in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, informeaza Administratia Nationala pentru Meteorologie.
Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea in nord-vest, nord si la munte, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in timpul zilei in Banat si pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, iar cele minime intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21 de grade in Delta Dunarii.
LA BUCURESTI:
Marti, vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 14...16 grade, mai scazuta la periferia orasului spre 12 grade.
IN TARA:
Miercuri, vremea se va mentine in general frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari, mai ales dupa-amiaza si seara, in zonele montane si in regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 21 de grade.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006458 (s)