News Flash:

VREMEA se incalzeste marti si miercuri

3 Noiembrie 2014
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, VREMEA va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca in aproape toata tara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ceata in orele diminetii, izolat in zonele joase, iar noaptea, local in regiunile extracarpatice si pe spatii restranse in rest.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si Banat, precum si pe crestele montane. Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice inceputului de noiembrie, chiar usor mai ridicate in regiunile vestice si centrale. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade, usor mai scazute in zonele cu ceata persistenta, iar cele minime vor fi cuprinse intre -6 grade in estul Transilvaniei si 10 grade in Dealurile de Vest.
BUCURESTI
Vremea se va incalzi usor, astfel incat valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice inceputului de noiembrie. Cerul va fi variabil, dar dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad.
MIERCURI
Vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod normal la aceasta data calendaristica in aproape toata tara. Exceptie vor face zonele joase din sudul si din estul teritoriului, unde in prima parte a zilei si noaptea se va semnala ceata sau nebulozitate stratiforma, posibil asociata cu burnita, conditii in care valorile termice se vor situa in general in jurul mediilor climatologice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Banat, Crisana, pe litoral si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 19 grade, usor mai scazute in zonele cu ceata persistenta, iar cele minime se vor incadra intre -6 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 12 grade in Dealurile de Vest. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004653 (s)