News Flash:

Vremea se incalzeste in toata tara

15 Aprilie 2016
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va fi in general moderat in Campia de Vest si in delta, va avea intensificari pe crestele montane si va sufla slab in restul teritoriului, informeaza ANM.
Sambata
IN TARA
Temperaturile maxime se vor incadra intre 16...18 grade in nordul litoralului si 26...27 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 5 si 14 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 1...2 grade. Dimineata izolat se va semnala ceata.
BUCURESTI
Vremea va fi frumoasa si va intra intr-un proces de incalzire. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 10...11 grade.
Duminica
Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind cu mult mai calda decat in mod obisnuit pentru a doua decada a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua si cu innorari trecatoare pe parcursul noptii cand doar izolat vor fi posibile averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar temporar si in Campia de Vest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 4 grade.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006079 (s)