News Flash:

Vremea se incalzeste

28 Mai 2015
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua precedenta, dar valorile termice se vor mentine mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul variabil, mai mult senin in regiunile intracarpatice, va avea unele innorari in estul si sudul tarii si in zona de munte, unde numai izolat si trecator vor fi conditii sa ploua slab.
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in estul si sud-estul teritoriului, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in depresiuni si 24 de grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre 2 grade in depresiuni si 16 grade pe litoral.
BUCURESTI
Vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua anterioara, dar valorile termice se vor mentine mai coborate decat cele specifice acestei date. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 10...12 grade.

LA MUNTE
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza in masivele sudice, unde izolat vor fi conditii pentru averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe creste.
LA MARE
Vremea va fi normala termic. Cerul va fi temporar noros.Vantul in diminuare, va sufla slab si moderat cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 13 si 16 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 15 si 17 de grade.

bucuresti la munte la mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005927 (s)