News Flash:

Vremea rea impiedica operatiunile de cautare in zona prabusirii avionului AirAsia

31 Decembrie 2014
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea rea ii impiedica miercuri pe salvatorii indonezieni sa reia operatiunile de cautare in zona unde s-a prabusit avionul AirAsia, disparut duminica in largul Indoneziei, la scurt timp dupa decolarea din orasul Surabaya.
"Facem fata unor conditii meteorologice nefavorabile. Ploile si rafalele de vant puternice ne impiedica sa reluam in aceasta dimineata operatiunile de cautare", care au fost suspendate pe timpul noptii, a declarat coordonatorul fortelor aeriene insarcinate cu cautarea aeronavei, S.B. Sypriyadi.
Sute de salvatori, militari si politisti asteapta pana cand vremea se va ameliora.
Pana in prezent au fost recuperate sase cadavre, a declarat Bambang Soelistyo, care conduce operatiunile de cautare la locul prabusirii zborului zborul QZ8501.
"Cand vremea se va imbunatati, vom transporta cadavrele la Pangkalan Bun", cea mai apropiata localitate care dispune de o pista de aterizare, a adaugat el.
Printre cadavrele recuperate figureaza cel al unei femei imbracate in uniforma companiei aeriene.
Avionul companiei AirAsia (zborul QZ8501) a disparut duminica la scurt timp dupa ce decolase din Surabaya, al doilea oras din Indonezia, cu destinatia Singapore. Cautarile s-au concentrat in jurul insulelor Bangka si Belitung, in Marea Java. Mediafax.ro

avionul airasia orasul surabaya
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004757 (s)