News Flash:

VREMEA ramane mai calda decat in mod obisnuit. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

17 Septembrie 2015
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
Vremea se va mentine frumoasa si va fi mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii septembrie, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice, unde temperaturile maxime vor atinge frecvent 33...34 de grade, iar izolat, la amiaza, chiar 35 de grade in Campia de Vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
In restul teritoriului maximele termice se vor incadra intre 22 si 30 de grade, cu cele mai scazute valori pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Crisana si Moldova. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 24 de grade in Dealurile de Vest.  In primele ore ale diminetii si din nou noaptea, pe arii restranse va fi ceata.
LA BUCURESTI
Joi, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...15 grade.
IN TARA
Vineri, valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel ca vremea va deveni deosebit de calda la amiaza in aproape toate regiunile, cu temperaturi maxime de la 23...25 de grade pe litoral pana la 36...37 de grade, izolat, in Campia si Dealurile de Vest, unde la amiaza si indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin in cursul zilei, dar dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata, iar in Dobrogea, posibil, si nori de nivel jos. Vantul va sufla slab si moderat. Minimele termice vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24...25 de grade in Dealurile de Vest. Mediafax.ro

vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004710 (s)