News Flash:

Vremea ramane caniculara si in week-end

13 August 2015
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula2
Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara in regiunile vestice si sud-vestice si izolat in cele sudice si estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 38 de grade, cu cele mai ridicate valori izolat in Campia de Vest, unde si disconfortul termic se va mentine accentuat.
IN TARA
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si descarcari electrice, local in zona montana si pe spatii mici in sudul, centrul si estul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 24 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral.
BUCURESTI
Vremea va fi in continuare calduroasa, cu o temperatura maxima in jurul valorii de 33 de grade. Cerul va avea unele innorari, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 20...21 de grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
LA MUNTE
Cerul va avea innorari temporare si, local in Carpatii Orientali si Meridionali, precum si in Muntii Banatului si pe arii mai restranse in restul zonei montane se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ fata de intervalul precedent.
LA MARE
Vremea va fi calduroasa, cu cerul variabil. Spre seara si noaptea vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice .Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 30 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade. 
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 26 de grade.
SAMBATA
IN TARA
 Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara in vest si sud-vest si izolat in centru, zone unde si disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor incadra intre 28 de grade pe litoral si pana in jur de 37 de grade in Banat si Crisana. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona montana si in jumatatea de est a teritoriului, unde cu precadere dupa-amiaza si seara, pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade in Dealurile de Vest.
LA MUNTE
Cerul va avea innorari temporare si, cu precadere dupa-amiaza si seara, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului in Carpatii Orientali si Meridionali si local in restul zonei montane. Punctiform vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate. Temperatura aerului nu va prezenta variatii semnificative fata de intervalul precedent.
LA MARE
Vremea se mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade.  
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 26 de grade.
Mediafax 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011890 (s)