News Flash:

VREMEA ramane caniculara!

29 Iulie 2015
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea caniculara va persista in cea mai mare parte a Olteniei, in Muntenia, in centrul si sudul Moldovei si in vestul Dobrogei, unde disconfortul termic va ramane accentuat, in timp ce in restul tarii valorile termice vor scadea usor fata de intervalul precedent.
IN TARA / JOI
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, in zonele montane si submontane, in centrul si nord-estul teritoriului, unde local se vor semnala averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce pot lua si aspect de vijelie. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si va cadea grindina. In restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse si la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25...26 de grade in Maramures si nordul extrem al Moldovei si 38...39 de grade in Campia Romana, posibil 40 de grade cu totul izolat in Lunca Dunarii;  minimele termice se vor incadra in general intre 15 si 23 de grade.
LA BUCURESTI
Vremea va fi in continuare caniculara, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. Cerul variabil la senin in cursul zilei se va innora treptat si vor fi conditii pentru ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 38 de grade, iar cea minima va fi de 21...23 de grade.
IN TARA / VINERI
Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul precedent la nivelul intregii tari, totusi in regiunile sudice vremea va fi in continuare calduroasa, izolat caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in zonele montane si submontane, local in centru si in est, apoi si in sudul teritoriului. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si caderi de grindina. In restul zonelor ploile se vor semnala pe spatii mici. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19...20 de grade in nordul Moldovei si 35...36 de grade in sudul extrem al Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 19 grade, mai ridicate pe litoral.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)