News Flash:

VREMEA miercuri si joi

11 Noiembrie 2014
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, in sudul si estul tarii vremea va fi inchisa, vor fi innorari persistente si, indeosebi in prima parte a zilei si noaptea, va fi ceata si local va ploua slab sau va burnita, iar valorile termice diurne se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. In regiunile intracarpatice vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica, cerul va fi temporar noros si doar izolat se va semnala ceata, in primele ore ale zilei.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Moldovei si 19 grade in Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 2 si 10 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi inchisa, cu nori josi si, indeosebi in prima parte a zilei si noaptea ceata si, trecator, burnite sau ploi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima va fi de 8...9 grade.
JOI
In regiunile extracarpatice vremea se va mentine inchisa, cu innorari persistente si local burnite, dar si ploi, izolat moderate cantitativ in cursul noptii. In vestul, nord-vestul si centrul teritoriului, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an, cerul va fi partial noros si doar izolat, mai ales in a doua parte a intervalului, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, pe crestele muntilor, iar noaptea si in sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in nordul Moldovei si 18 grade in nord-vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre 2 si 11 grade. Pe arii restranse se va semnala ceata.

bucuresti joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006321 (s)