News Flash:

VREMEA marti si miercuri: Prognoza meteo in tara si in Bucuresti

15 Decembrie 2014
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, VREMEA va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data in mare parte din tara, dar mai ales in regiunile intracarpatice, la deal si la munte. In cursul zilei cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasa de tip stratiform sau ceata, indeosebi in zonele joase din sud si din est, unde izolat poate sa cada si burnita.
Seara si noaptea cerul va deveni mai mult noros si va ploua in Crisana, Maramures, Banat, si pe arii restranse in Oltenia si Transilvania.  In rest va mai fi ceata si izolat burnita, iar in nordul Carpatilor Orientali se vor semnala si lapovite sau ninsori. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, pe litoral si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -8 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi inchisa si mai ales in prima parte a zilei si noaptea va fi ceata. Trecator vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.
MIERCURI
In vestul, centrul si nordul tarii vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala pe spatii restranse. La munte, iar noaptea si in extremitatea nordica a tarii si in estul Transilvaniei precipitatiile vor fi mixte. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade. Va fi ceata, local in sudul si estul tarii si izolat in rest.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004417 (s)