News Flash:

Vremea continua sa se raceasca

28 Aprilie 2015
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Vremea va continua sa se raceasca, miercuri, la nivelul intregii tari, iar de joi precipitatiile se vor diminua atat cantitativ cat si din punctul de vedere al regiunilor afectate, potrivit prognozei meteo transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.
IN TARA
Miercuri, valorile de temperatura vor continua sa scada, mai accentuat in regiunile vestice, nordice si centrale, unde vremea va deveni rece pentru aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari si va ploua in nordul, centrul si estul tarii, unde pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor aparea local, in cursul zilei. Vantul va avea intensificari locale, mai ales in regiunile extracarpatice si la munte.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, cu cele mai ridicate valori in Muntenia si vestul Dobrogei, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 10 grade.
Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi variabil, cu innorari in sudul si centrul tarii. Mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi ploi slabe, la munte si pe spatii mici in Transilvania, dar si in Oltenia si Muntenia, mai ales in zona deluroasa. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari ziua in Moldova, estul Munteniei si Dobrogea.
Temperatura aerului, in crestere fata de ziua precedenta in regiunile vestice, nordice si centrale, va avea maxime cuprinse intre 14 si 20 de grade si minime intre 4 si 11 grade. 
LA BUCURESTI
Miercuri, vremea se va raci. Cerul va avea innorari si temporar va ploua, iar vantul va avea unele intensificari mai ales in cursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 8...9 grade.

la bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005805 (s)