News Flash:

Vrei sa vinzi martisoare in Timisoara? Trebuie sa citesti asta

16 Februarie 2015
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Cererile pentru autorizatiile de comercializarea martisoarelor, in Timisoara, se depun la Primarie, de astazi.
Cu ocazia sarbatorilor de primavara, Primaria Municipiului Timisoara vine si in aceasta primavara in sprijinul tuturor celor care doresc sa conserve si sa promoveze frumoasa traditie a Martisorului. 
”In acest sens, producatorii si comerciantii pot solicita la Primaria Municipiului Timisoara autorizatii pentru expunerea si comercializarea de martisoare si felicitari, in perioada 23 februarie - 2 martie 2015, in spatiile special destinate din oras. Cererile pot fi depuse in perioada 16 - 18 februarie la Primarie, camera 12 (ghiseele 3 si 4), in zilele lucratoare, in intervalul orar 8.30 - 16.30, cu exceptia zilei de marti, cand programul de lucru cu publicul este pana la ora 18.30”, anunta primarul Nicolae Robu.
Amplasamentele unde se vor comercializa produsele specifice sunt in Piata Victoriei, platou Ceas Floral (langa Hotelul Continental), strada pietonala Marasesti, platou Parcul Copiilor, Piata A. Mocioni (6 amplasamente), bd. Regele Carol I (de la str. I. Vacarescu pana la General I. Dragalina), Piata Nicolae Balcescu - str. C. Porumbescu, platou Dambovita, Calea Sagului - Str. Ana Ipatescu, Calea Sagului - bd. Liviu Rebreanu (2 amplasamente), Piata zona Soarelui, Calea Buziasului (platou), zona Spitalul Judetean, str. Daliei (intre strazile Al. Vaida Voievod si Lascar Catargiu), zona Modern, Piata Traian, Calea Sever Bocu - str. Sf. Ap. Petru si Pavel, Calea Aradului - str. Liege, Calea Torontalului (platou), str. Circumvalatiunii (platou), str. Circumvalatiunii - str. Gh. Lazar, zona Piata Dacia, str. General I. Dragalina - str. Garii, str. FC Ripensia (2 amplasamente), scrie ziuadevest.ro.
In Piata Victoriei vor fi autorizati doar comerciantii cu carte de identitate eliberata de SPCLEP Timisoara. Se vor excepta de la regula studentii /elevii care urmeaza studii la institutii de invatamant de pe raza municipiului Timisoara. 
Solicitantii vor prezenta atat o fotocopie a standului pe care urmeaza sa expuna produsele spre comercializare, cat si a produselor comercializate.
Pe amplasamentele situate pe tronsonul McDonald’s - str. N. Lenau, produsele comercializate vor fi expuse doar pe stand de expunere vertical (se interzice comercializare produselor pe mese).
Repartizarea locurilor din Piata Victoriei se va face in functie de numarul de inregistrare, specificitatea produselor, cat si estetica standurilor.
Se interzice amplasarea de corturi si alte constructii provizorii, cu exceptia umbrelelor de culoare alb/crem, fara reclama si doar in caz de timp nefavorabil.
Operatorii economici au obligatia de a detine la standul de vanzare avizul pentru desfasurarea ocazionala a comertului ambulant, pe raza municipiului Timisoara, eliberat de catre Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Publicitare, carte de identitate, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public - in original. Incalcarea prevederilor legislatiei in vigoare atrage sanctiunea contraventionala a operatorului economic, dar si retragerea avizului de catre emitent. Salubrizarea permanenta a amplasamentului ocupat este obligatorie, incalcarea acestei prevederi duce la retragerea avizului eliberat de autoritatea locala a municipiului Timisoara. Cedarea dreptului de folosinta a amplasamentului ocupat in Piata Victoriei de catre un locatar al municipiului Timisoara unui locator cu domiciliul extraurban duce la retragerea avizului si sanctionarea contraventionala a faptei. Suprafata unui amplasament este de maxim 2 mp, iar fiecare comerciant poate ocupa un singur amplasament.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006535 (s)