News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

30 Martie 2018
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

Horoscop 30 martie 2018. Varsatorii sunt speriati de lipsuri, mai ales de cele financiare. O abordare pesimista nu rezolva situatia.

Horoscop 30 martie 2018 – Berbec

Va fi ceva mai dificil sa te concentrezi astazi pe ceea ce vrei neaparat sa faci, dar va merita sa faci acest efort – bineinteles, dupa ce iti stabilesti prioritatile.

Horoscop 30 martie 2018 – Taur

Gandurile si dorintele cuminti sunt cele care te pot conduce spre micile realizari de care ai nevoie azi si iti vor asigura un cadru mai linistit de lucru, atat la serviciu, cat si acasa.

Horoscop 30 martie 2018 – Gemeni

E nevoie de un sacrificiu pe care ceilalti refuza sa il faca, asa ca va trebui sa iei in calcul foarte serios varianta de a renunta tu la ceva la care tii, ca sa fie bine pentru toti.

Horoscop 30 martie 2018 – Rac

Dialogurile pot deveni confuze, iar deplasarile se complica peste o limita pe care o suporti, de obicei. Cel mai bun lucru pe care il poti face, in aceste conditii, este sa fii calm si rabdator.

Horoscop 30 martie 2018 – Leu

Cauti motivatii suplimentare pentru a mentine un anumit ritm sau un anumit standard de lucru. Cu siguranta le vei gasi, dar ai nevoie si de resurse suplimentare.

Horoscop 30 martie 2018 – Fecioara

Te simti in stare sa faci multe, dar exista riscul sa te pierzi in detalii si sa te trezesti ca nu ai progresat deloc. Mai bine faci un singur lucru si il faci bine, apoi treci la urmatorul.

Horoscop 30 martie 2018 – Balanta

Va conta foarte mult, la finalul zilei, daca ai contribuit la pace sau la razboi. Ca sa nu ai probleme cu propria constiinta, stii exact care este cea mai buna alegere.

Horoscop 30 martie 2018 – Scorpion

Este posibil sa te simti constrans din mai multe directii sa faci sau sa spui anumite lucruri si acesta sa fie motivul pentru care te vei comporta exact invers.

Horoscop 30 martie 2018 – Sagetator

Exista posibilitatea sa acorzi prea multa importanta imaginii proprii sau sa exagerezi impresia proasta pe care ai lasat-o unor persoane.

Horoscop 30 martie 2018 – Capricorn

Ai nevoie de preocupari constructive, care sa te ajute sa te mentii aproape de partea frumoasa a vietii, aceea care te inspira si te elibereaza de poverile inutile.

Horoscop 30 martie 2018 – Varsator

Te sperie sau te supara foarte tare ideea de a suporta anumite lipsuri, mai ales financiare. Intrebarea e daca poti rezolva ceva cu o abordare pesimista sau ar trebui sa-ti schimbi atitudinea…

Horoscop 30 martie 2018 – Pesti

Poti primi sugestii dintre cele mai bune de la partenerii de cursa lunga, dar ca sa le vezi valoarea, va trebui sa le asculti cu rabdare si cu respectul cuvenit.


scorpion sagetator capricorn varsator pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005183 (s)