News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

25 Februarie 2018
990 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

Horoscop 25 februarie 2018. Leii fac gesturi frumoase si sunt recompensati pe masura

Horoscop 25 februarie 2018 – Berbec

Este o zi frumoasa, care aduce oportunitati speciale de abordare a nemultumirilor. Poti da dovada de o maturitate care sa te uimeasca pana si pe tine.

Horoscop 25 februarie 2018 – Taur

Ai parte de o zi care te poate conduce spre realizarea unui vis mai vechi, acela de a fi in relatii bune cu un anumit grup sau cu unele persoane dintr-un grup.

Horoscop 25 februarie 2018 – Gemeni

Este important sa iti evaluezi corect sansele cand esti pe punctul de a lua decizii legate de cariera, de evolutia viitoare a proiectelor in care esti implicat.

Horoscop 25 februarie 2018 – Rac

Este o zi care iti poate aduce mult asteptata ocazie de a reveni la starea de echilibru interior pe care ai pierdut-o din cauza unor suprasolicitari.

Horoscop 25 februarie 2018 – Leu

Ziua de azi incurajeaza orice gest frumos si promite sa il recompenseze pe masura. Cei dragi vor aprecia, cu siguranta, orice revenire a ta la sentimente mai bune.

 Horoscop 25 februarie 2018 – Fecioara

Poate ca gandul cel bun nu e chiar atat de accesibil astazi, dar aduce o recompensa infinit mai mare decat orice intentie negativa pe care o pui in practica.

Horoscop 25 februarie 2018 – Balanta

Ai parte de o zi in care orice intentie buna se poate realiza rapid, fara piedici. Nu e deloc momentul sa te concentrezi pe adversitatile aparute la locul de munca, mai bine le ignori sau incerci sa le stingi din fasa.

Horoscop 25 februarie 2018 – Scorpion

Vei avea impresia ca te inmoi, ca nu mai esti deloc in firea ta, dar tocmai un moment din acesta iti poate aduce linistea sufleteasca de care ai atat de mare nevoie.

Horoscop 25 februarie 2018 – Sagetator

Esti concentrat pe chestiunile cu adevarat importante, cele din sfera intima. Cu toate acestea, solicitarile care vin de la cei din anturaj nu ar trebui refuzate.

Horoscop 25 februarie 2018 – Capricorn

Ai nevoie de o mobilizare reala a partii bune din fiinta ta, mai ales acum, cand esti pe punctul de a lua decizii care afecteaza si existenta altora.

Horoscop 25 februarie 2018 – Varsator

Exista riscul sa te amagesti grav, din cauza dorintei tale permanente de a fi privilegiat, de a avea ceva in plus fata de ceilalti, de a fi deasupra tuturor. E gresita ideea asta a ta ca esti mai cu mot decat ceilalti.

Horoscop 25 februarie 2018 – Pesti

Exista o contradictie intre ceea ce accepti sa faci si ceea ce ti se cere, in special la locul de munca. Insa este suficient sa treci peste acest obstacol psihologic si te vei adapta mai bine.


horoscop sagetator capricorn varsator pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)