News Flash:

Vrei sa stii cum va fi saptamana 25 aprilie - 1 mai pentru tine? Iata ce spune fiecare zodie

22 Aprilie 2016
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01
Citeste horoscopul saptamanal 25 aprilie - 1 mai si vezi ce ti-au pregatit astrele pentru perioada urmatoare.

Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai BERBEC
Ai o saptamana plina de energie si vei reusi sa obtii tot ce iti propui. La locul de munca, dai randament si incepi sa te intelegi, in sfarsit, cu colegii pe care nu prea ii aveai la suflet. Miercuri nu este indicat sa semnezi contracte sau sa imprumuti bani. Astrele favorizeaza, in schimb, viata de cuplu, asa ca ar fi indicat ca, in weekend, sa fugi intr-o escapada romantica cu partenerul. Atentie, insa, la modul in care iti folosesti energia. Sfarsitul weekendului anunta o oboseala acuta, asa ca odihneste-te suficient.

Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai TAUR
Sanatatea iti cam da batai de cap, dar asta doar pentru ca te incapatanezi sa nu te duci la medic. Este de preferat o vizita cat mai rapida, inainte sa te prinda sarbatorile intr-o stare nefericita. Weekendul il rezervi pentru familie, ceea ce este foarte bine. Locul de munca te va solicita in zilele de miercuri si joi, dar daca te concentrezi numai pe treaba si nu procrastinezi, vei rezolva sarcinile mai repede decat te astepti. S-ar putea sa intalnesti o persoana care sa iti atraga atentia, dar depinde doar de tine daca vrei ca aceasta intalnire sa fie ceva mai mult.
Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai GEMENI
Stai cam prost cu finantele, asa ca nu ar fi rau ca pe viitor sa pui niste bani deoparte, ca sa ai o rezerva. La munca, lucrurile sunt linistite, dar pe tine tot te nemultumeste ceva. Probabil faptul ca inca nu iti sunt recunoscute meritele, dar nu dispera! Vei fi rasplatit cat de curand. De sarbatori, alegi sa iti petreci timpul cu familia, dar nu uita sa dai un telefon si rudelor indepartate cu care nu comunici in fiecare zi. Nu vei avea probleme la capitolul sanatate, dar viata amoroasa va avea de suferit din cauza geloziei. Atentie la reprosuri!
Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai RAC
Te simti bine din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, incepi sa fii remarcat, iar asta te bucura nespus. Chiar daca este tardiv, mai bine mai tarziu decat niciodata! Viata sentimentala prinde o nuanta de roz aprins. Ai cunoscut pe cineva de curand, iar lucrurile par sa se aseze in sfarsit la locul lor. Esti incantat, iar asta se vede si in atitudinea ta fata de cei din jurul tau. Parintii iti duc dorul, asa ca nu ar fi rau ca de sarbatori sa le faci o vizita, chiar daca va fi scurta.
Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai LEU
Ce nu te omoara, te face mai puternic! Saptamana aceasta te vei simti atacat pe mai multe planuri, dar nu trebuie sa fii necajit. Vei avea mai multe lucruri de invatat din aceste experiente decat te-ai astepta, asa ca priveste partea buna a lucrurilor. Luni sau marti se ivesc sanse de castiguri financiare, asa ca atentie maxima, sa nu le ratezi. Cu partenerul ai mai multe lucruri de impartit, pentru ca esti vesnic nemultumit. Poate ar fi cazul sa aveti o discutie serioasa si sa lamuriti situatia.

Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai FECIOARA
Esti afectat de orice aspect minor ce se intampla in jurul tau. Nu mai lua orice replica sau actiune atat de personal. Nimeni nu iti vrea raul. Lasa persoanele din jurul tau sa te cunoasca cu adevarat si asa vei evita astfel de neplaceri pe viitor. Daca nu reusesti sa ajungi in sanul familiei de sarbatori, asigura-te ca vorbesti cu ei, macar la telefon. Joi vei fi destul de irascibil, dar nici macar tu nu stii ce ai. Ia-ti o zi libera si revino-ti. Esti o persoana norocoasa, partenerul te suporta si te sustine, chiar daca uneori nu ii acorzi atentia pe care o merita.

Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai BALANTA
Firea ta buna si rabdatoare te va ajuta enorm saptamana asta, pentru ca vei fi pus la incercare si la serviciu, si de familie. Trebuie sa iti pastrezi calmul si sa ai grija cum gestionezi situatiile neplacute, pentru a evita conflictele. Marti o sa te simti usor obosit, dar iti vei reveni rapid, pentru ca vei avea parte de o surpriza. Partenerul tau nu iti da batai de cap, ci te asculta si te intelege. In weekend, te vei intalni cu niste cunostinte mai vechi si veti depana amintiri. S-ar putea relega prietenii vechi.

Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai SCORPION
Rationalitatea ta si faptul ca gandesti prea mult anumite lucruri ar putea avea un efect negativ asupra starii tale de sanatate, deoarece ai tendinta sa agravezi lucrurile. Nu mai analiza totul si fii putin mai superficial. Vei avea de castigat. Mentine-ti atitudinea pozitiva si la serviciu, pentru a da un randament mai bun. In weekend, te revezi cu cei dragi, iar asta te mai scoate din starea proasta. Aranjeaza-ti o intalnire cu prietenii si totul va fi bine.
Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai SAGETATOR
Te simti extraordinar saptamana asta si nimic nu iti sta in cale daca iti propui ceva. In felul acesta, vei fi remarcat de superiori si vei avea numai beneficii. S-ar putea sa starnesti mici valuri de invidie printre colegii de la birou, dar nu trebuie sa te ingrijorezi. Rautatile nu tin la nesfarsit! Axeaza-te pe viata de cuplu, deoarece partenerul tau se simte neglijat, iar in weekend s-ar putea sa iti aduca reprosuri care nu te vor face sa te simti bine.
Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai CAPRICORN
Singuratatea te apasa pe la inceputul saptamanii, mai ales marti. Nu fi orgolios si telefoneaza-ti rudele sau prietenii si iesi in oras, pentru a scapa de starea asta. Ai nevoie de pozitivitate in viata ta, mai ales ca joi si vineri vei fi solicitat la serviciu, asa ca incarca-ti bateriile. Financiar, stai destul de bine, dar tot ar fi indicat sa fii chibzuit cu banii. In weekend, parintii tai iti fac o vizita, iar tu te vei simti pregatit de o noua saptamana.

Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai VARSATOR
Te simti neindreptatit la locul de munca, dar nu trebuie sa disperi. Da-ti interesul acolo unde nimeni nu se asteapta si poti impresiona pe cine trebuie. Joi, sunt favorizate semnarile de contracte, asa ca daca se iveste oportunitatea, nu ii da cu piciorul. Weekendul se anunta plin de surprize si vei fi destul de ocupat, dar asigura-te  ca te si odihnesti suficient. S-ar putea sa intalnesti o persoana misterioasa care sa iti trezeasca interesul.

Horoscop saptamanal 25 aprilie - 1 mai PESTI
Firea ta emotionala te va ajuta marti, cand un prieten apeleaza la tine pentru ajutor din cauza unei iubiri neimpartasite. De asemenea, te va ajuta si pe tine sa vezi lumea cu alti ochi. La birou, incepi sa te intelegi din ce in ce mai bine cu colegii, iar astfel ti-ai facut si planuri pentru weekend, cand veti iesi in oras. Nu uita, totusi, sa tii legatura cu rudele rale, mai ales ca vin sarbatorile. Indicat ar fi sa iti iei si partenerul in oras, pentru a nu isca discutii care pot degenera in certuri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007711 (s)