News Flash:

Vrei sa devii voluntar al Primariei Timisoara? Iata ce trebuie sa faci

10 Noiembrie 2015
1319 Vizualizari | 1 Comentarii
Nicolae Robu1
Primarul Nicolae Robu a explicat doritorilor ca daca vor sa faca parte din Garda de Mediu Cetateneasca trebuie sa completeze un formular si sa depuna un CV la camera 12 a Primariei Timisoara. Inscrierile vor incepe de saptamana viitoare.
„Problemele de poluare cu care se confrunta orasul m-au condus la ideea de a-mi lua in ajutor, in lupta pentru aer curat in Timisoara, cetateni ai Timisoarei dispusi sa aloce timp, ca voluntari, pentru asa ceva. Garda de Mediu Cetateneasca va avea ca atributii sa inspecteze orasul si sa intocmeasca rapoarte pentru Primar cu tot ce constata in neregula in privinta mediului, de la poluare pana la locuri in paragina. Garda de Mediu Cetateneasca va beneficia din partea Primariei de suport logistic in limita posibilitatilor. Cetatenii care doresc sa faca parte din Garda de Mediu Cetateneasca sunt rugati sa completeze un formular la camera 12 a Primariei si sa-l depuna impreuna cu un CV, incepand de marti, 20.11.2015”, a explicat primarul Timisoarei, Nicolae Robu.
El si-a incheiat mesajul cu deja traditionala fraza „daca va place, clickuiti Like, daca nu o apreciati, postati textul Dislike”. El a vorbit si despre actiunea de plantare de sambata, la care au participat circa 500 de timisoreni, edilul-sef multumind voluntarilor, scrie tion.ro.
Recent, primarul Nicolae Robu atragea atentia fabricilor din Timisoara sa reduca de urgenta poluarea sau sa se mute din oras. Intrebat cum va face acest lucru, avand in vedere ca autoritatile de mediu sustin ca aceste fabrici se incadreaza in limite legale, primarul a spus ca le va supune „oprobiului public”.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005607 (s)