News Flash:

Vrei sa arati cu 10 ani mai tanara? Foloseste acest ulei pe care sigur il ai in casa…

15 Decembrie 2017
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei de cocos

Uleiul de cocos este cu siguranta cel mai popular ulei natural in aceste zile, iar pe langa beneficiile sale de sanatate multiple, el are, de asemenea, o gama larga de utilizari, asa ca merita cu siguranta faima. Cand vine vorba de probleme de sanatate si a regimurilor alimentare, este, fara indoiala, cel mai bun ingredient care se poate utiliza.

Noi va oferim mai multe motive pentru a iubi pur si simplu uleiul de nuca de cocos:
*Crema de ras*: Cremele de ras comerciale sunt pline de substante chimice nocive, in timp ce acest ulei calmeaza pielea, hidrateaza si lasa un miros grozav. Este deosebit de bun pentru rasul zonelor de la subrat.
*Varice*: Pentru a vindeca varicele intr-un mod complet natural, pur si simplu masati zilnic zonele afectate cu ulei de nuca de cocos.
* Hraneste pielea *: Pentru a hrani pielea, lupta impotriva ridurilor o face moale si elastica, aplica uleiul de nuca de cocos pe piele in fiecare noapte inainte de a merge la culcare, si se lasa sa actioneze peste noapte.

*Celulita*: Acest ulei miraculos este, de asemenea, uimitor in cazul celulitei. Doar se amesteca niste ulei de nuca de cocos cu miere si se aplica pe zonele afectate inainte de culcare. Se lasa sa actioneze pâna dimineata. Dupa câteva saptamâni, celulita va disparea complet.
* Inmoaie cuticulele *: Maseaza unghiile zilnic pentru a inmuaia cuticulele uscate.

*Crema de maini*: Uleiul de cocos are proprietati de netezire potente si calmante, deci este excelent pentru mâinile tale. Aplicati-l si vei observa imediat efectele.
* Tratamentul geana *: Daca utilizati deseori machiaj, acest ulei va fi produsul tau preferat! Puteti sa-l utilizati pentru a elimina machiajul, si, de asemenea, stimula cresterea genelor dumneavoastra. Aplica-l pe gene sau scalpul, inainte de a merge la culcare in fiecare noapte, si stopa problemele de rupere si cadere a parului si va accelera cresterea acestuia.
 


celulita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004884 (s)