News Flash:

Vrei sa ajungi pe culmile placerii alaturi de partenerul tau? Iata trei pozitii care garanteaza extazul la orice femeie

22 Noiembrie 2015
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitia 690
Fluturele - Te intinzi pe spate, tii talpile lipite de podea si bazinul exact pe marginea patului (sau a canapelei). In functie de locul ales, el sta in picioare sau in genunchi, "incolacit" de picioarele tale. Penetrarea este mai mult decat intensa si promite stimulare manuala reciproca dar si orgasm multiplu.


Barbatul deasupra - Este o variatie a foarte popularei pozitii Doggy Style, potrivita pentru sex normal si anal. Tu stai intinsa pe burta si el deasupra ta, intins pe tine, sprijinindu-se in palme. Pozitia este confortabila pentru amandoi, mai ales daca va sincronizati miscarile bazinului. In functie de marimea penisului dar si de miscarile tale, unghiul de penetrare poate fi adanc/total sau mediu. 

Mai mult, pentru un orgasm chiar mai intens, pune o perna sub burta si departeaza-ti picioarele. Asa aveti “acces” si la clitoris. Limbajul murdar (dirty talk) si orgasmul multiplu sunt incluse!


Tronul - El se aseaza pe marginea patului si se sprijina in mana stanga, iar mana dreapta o tine pe tine ca punct de sprijin sau ca sa-ti stimuleze clitorisul. Te asezi in poala lui, ,,ajuti" penetrarea cu mana sau cu o miscare rotativa, apoi incerci orice miscare iti place desi sunt de preferat cele in care te unduiesti. Orgasmul este garantat de faptul ca tu impui ritmul, penetrarea este totala si el iti stimuleaza toata zona intima.

fluturele - tronul -
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004764 (s)