News Flash:

Vrei sa afli daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce iti rezerva astrele astazi

15 Mai 2018
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11

Horoscop 14 mai 2018. Iata horoscop pentru ziua de luni:

Berbec
Esti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, si sufletul tau rezoneaza cel mai mult in preajma copiilor. O misiune umanitara ti s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dand cuiva de pomana pe strada, pana la ceva mult mai grandios, militand pentru drepturile celor nevoiasi, te simti implinit daca reusesti sa alungi, macar pentru o clipa, lacrimile de pe chipul unui copil.

Taur
Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere si ti-ar putea da obligatii din ce in ce mai grele, carora le vei face fata cu brio, demonstrand ca esti bine pregatit, matur si de toata isprava. Orice ti-ai asuma, chiar si cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capat si atragi asupra ta respectul si admiratia celor pentru care lucrezi.

Gemeni
Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care esti gata sa le iei, pentru ca nu detii toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna. Mai devreme sau mai tarziu iti vei da seama ca te-ai bazat pe o informatie gresita sau chiar rau intentionata transmisa de cineva, anume pentru a te face sa ratacesti mai apoi pe cai incorecte. Verifica de o suta de ori datele, cifrele, detaliile oricarei actiuni, ca nu cumva sa iei de buna o situatie mincinoasa.

Rac
Ai grija in ce te bagi azi, pentru ca esti atras intr-o capcana. Colaboratorii cu care ai avut o relatie buna inainte nu mai sunt la fel de sinceri si de cooperanti, ci apeleaza la tertipuri incorecte pentru a-si atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gandi la dorintele tale, deci, ca sa ti le aperi, trebuie sa te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii si nu crede chiar tot ce-ti promit cei care iti stau alaturi, pentru ca nu e in avantajul tau, ci numai al lor!

Leu
Ai de partea ta adevarul si te va insoti pe tot parcursul pana vei primi ceea ce ti se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta, pentru ca numai corectitudinea te va ajuta sa obtii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentatii care vor incerca sa-ti distraga atentia de la ce e bine, dar tu prefa-te ca nu le vezi. Te vei felicita la final ca ai rezistat oricarei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre castiguri facile, spre cai mai usoare.

Fecioara
Uneori te simti ca un animal de povara care tot duce si duce in spinare greutati peste puterile ale, dar nu cumva ti le-ai asumat tu singur fara sa te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat sa ti se aseze atatea greutati pe umeri, cand ai fi putut sa spui mai clar ca nu poti sa faci acel lucru, dar, ca sa nu dezamagesti pe ceilalti care au stiut sa profite de bunatatea ta, ai tot acceptat pana, iata, ai ajuns la limita puterilor tale.

Balanta
Iubirea nu e insotita doar de artificii, baloane sau Feti Frumosi calare pe cal alb, ci poate exista in viata ta si prin cele mai marunte gesturi. Cel drag iti poate demonstra cat de mult tine la tine printr-un banal semn prin care iti arata de fapt ca-ti poarta de grija, ca e preocupat de viata ta de zi cu zi, daca te-ai imbracat bine, daca ai mancat sau altele de genul acesta, aparent banale. Apreciaza-i grija, pentru ca e mult mai pretioasa decat cine stie ce cadouri scumpe sau buchete imense de flori.

Scorpion
De tine depinde sa iesi din pasa fragila emotional in care te-au tras altii fara voia ta, ca atare paraseste tu singur acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, saracia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricat de empatic ai fi, ca atare gandeste-te mai presus de orice la linistea ta, la pacea ta interioara si exterioara, la zambetul de pe propriul chip, si pleaca din acele spatii tensionate.

Sagetator
Nu mai pedala cu atata inversunare, sub imperiul fricii, de parca cineva te-ar urmari de la spate cu securea! Las-o mai incet cu starea de panica ce te cuprinde, pentru ca acest stres chiar nu-si are rostul. Daca te-ai mai relaxa si tu un pic, daca ai vedea ca tot ce ti se pare acum ca e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte si altii fara sa se streseze atata, poate ai intelege ca ai multe alte lucruri la dispozitie care ti-ar oferi bucurie.

Capricorn
Nu te tine cu dintii de niste principii, scrise sau nescrise, care iti reduc libertatea de a mai incerca si alte variante decat cele dictate de cei puternici. Chiar daca te afli intr-un mediu influentat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente in care trebuie sa te revolti impotriva acestor principii restrictive si sa te eliberezi! Imagineaza-ti ca tocmai ai pornit o revolutie personala cu scopul de a-ti recupera drepturile si de a incepe o viata mai buna.

Varsator
Tu trebuie sa fii cel care da dovada de intelepciune in atmosfera in care nimeresti astazi. S-au adunat in jurul tau persoane nervoase, incarcate negativ, care nu au nici un fel de vorba buna fata de restul lumii, si incearca sa te atraga si pe tine in atmosfera lor toxica. Tine-i la distanta, nu le da satisfactie, pentru ca acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsa in gesturi, cuvinte, intentii, judecati.

Pesti
Ai grija cui te alaturi azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Daca aduci alaturi de tine oameni care rezoneaza la dorintele tale, la ideile tale, la principiile dupa care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. Dar daca atragi ca un magnet oameni diametral opusi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur ca bati pasul pe loc…


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004800 (s)