News Flash:

Vrei ca sanii tai sa para mai mari decat sunt? Iata cateva trucuri

9 Iunie 2015
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
san lasat

Sanii mici reprezinta un complex de inferioritate frecvent întalnit la reprezentantele sexului frumos. Solutia care face minuni cand vine vorba de marirea sanilor este implantul mamar, însa nu este singura. Daca faci parte dintre femeile care se tem de bisturiu si totusi îsi doresc sa aiba un decolteu frumos, afla ca solutii exista. Prin mici artificii legate de vestimentatie poti ajunge sa te mandresti cu sanii tai. 
Alege sutienul cu mare atentie!

Este primul sfat si cel mai important cand vine vorba de un decolteu generos. Sutienul push-up este cea mai buna alegere pentru marirea bustului. Nu cumpara sutiene mai mari cu mai mult de o marime pentru ca rezultatul nu va fi favorabil.
Volanele, prietenele fetelor mai putin dotate

Topurile cu volanase, buzunare, orice fel de accesoriu în partea de sus va crea senzatia de mai mare. Opteaza pentru tricouri cu inscriptii si desene pe partea din fata, cu modele si imprimeuri interesante si croieli elaborate cu volane, dantelute sau încretituri. Toate acestea te vor face sa arati mai "dotata" în partea de sus. Sunt recomandate si colierele (multe, mari sau colorate) sau hainele în mai multe straturi. 
Opteaza pentru topuri în culori deschise

Evita pe cat posibil topurile în culori închise. Acestea nu vor face altceva decat sa micsoreze. Alege topuri în culori mai luminoase decat restul hainelor. 
Dungile orizontale "maresc"

Dungile orizontale reprezinta înca un truc care ajuta, asa ca nu le ocoli în vestimentatie. Topurile cu dungi subtiri creeaza senzatia optica de mai mare. 
Forma decolteului conteazaEvita decolteurile foarte adanci, în forma de V si alege-le pe cele rotunde în forma de U. De asemenea, te avantajeaza si bluzele fara spate care distrag atentia de la sani si dezvelesc într-un mod foarte sexy umerii si spatele.


sexului frumos sutiene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006296 (s)