News Flash:

Vom avea un week-end insorit, cu temperaturi de vara

22 Mai 2015
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
remea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar in jumatatea de vest gradul de instabilitate atmosferica se va accentua treptat. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Banat, Crisana, iar mai ales spre seara si in cursul noptii si in Oltenia, Transilvania si in zonele de munte. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si va cadea grindina.
In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Dealurile de Vest si in sudul litoralului si 32 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 17 grade.
SAMBATA

BUCURESTI
Vremea va fi calda.  Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si noaptea. Vantul va sufla in general moderat ziua, iar noaptea va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.
LA MUNTE
Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Carpatii Occidentali si pe arii restranse in restul zonei montane. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si va cadea grindina. Valorile termice, comparabile cu cele din intervalul anterior, vor caracteriza in continuare o vreme calda.
LA MARE
Vremea se mentine predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 15 si 18 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 21 grade, cu cele mai ridicate valori in delta.
DUMINICA
IN TARA
In vestul, centrul si sud-vestul tarii, precum si in zonele de munte, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, iar valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta. In aceste zone, vor fi innorari si se vor semnala averse, descarcari electrice, iar pe arii restranse, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si va cadea grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales pe timpul averselor, cand trecator poate lua aspect de vijelie. In restul teritoriului vremea va fi in continuare calda, cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice vor fi posibile pe arii restranse, mai ales spre seara si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in Dealurile de Vest si 32 de grade in estul Munteniei si in Moldova, iar cele minime se vor situa intre 9 si 17 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi in continuare calda, dar si in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Carpatii Occidentali, dar local, mai ales spre seara si noaptea, si in restul zonei montane. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi insemnate si izolat va cadea grindina.
LA MARE
Vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil si spre sfarsitul intervalului vor fi averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 24 de grade, iar cele minime intre 15 si 18 grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade.

sambata bucuresti la munte la mare duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006042 (s)