News Flash:

Vom avea sau nu tramvaie reabilitate in Timisoara? Ce spune primarul Robu

27 Aprilie 2015
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat in vara anului trecut, in luna iulie, inceperea lucrarilor de reabilitare la primele doua tramvaie din parcul RATT. Vehiculele au fost trimise pentru lucrari la Arad, respectiv Pascani, licitatia pentru modernizarea tramvaielor fiind castigata de Electroputere VFU Pascani si Astra Vagoane Calatori Arad.
„Doua tramvaie au fost preluate in vederea reabilitarii in baza contractului pe care il avem semnat cu Electroputere VFU Pascani si Astra Vagoane Arad, unul-unul. Au fost preluate in data de 11 iunie si se lucreaza la reabilitarea lor”, declara primarul Nicolae Robu la vremea respectiva.
Ei bine, ne apropiem de luna mai si nu se stie inca data la care vor fi livrate vagoanele modernizate. Initial a fost vorba de toamna lui 2014, apoi de iarna, de luna decembrie, iar ulterior de primavara – aprilie 2015, termene prezentate toate de catre reprezentantii administratiei locale, scrie tion.ro.
Primarul spune ca totul tine de furnizorii care le livreaza celor doua firme componentele necesare in procesul de reabilitare…
„Asa am fost informat, ca furnizorii de subansambluri au stabilit date precise de furnizare. Nu sunt neintelegeri pe acest subiect intre firma din Arad, firma din Pascani, pe de o parte, si furnizorii de subansambluri, pe de alta parte, numai ca furnizarea nu a putut sa aiba loc asa cum si-au dorit cele doua firme care au castigat licitatia. Si pentru ele a fost de dorit sa le vina cat mai repede, dar daca firmele mari care produc acele subansambluri nu livreaza, ce sa facem? Trebuie sa fim perseverenti si sa acceptam. Nici intr-un caz nu vor fi gata saptamana viitoare”, a explicat Robu.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006242 (s)