News Flash:

Vlasov catre instanTA: "Condamnati-ma...!"

18 Februarie 2015
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihail Vlasov a rugat-o pe judecatoarea Curtii de Apel Bucuresti sa-l achite in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, precizand ca, daca va fi condamnat, aceasta va trai "cu constiinta incarcata toata viata".
"Nu am savarsit aceasta fapta. Membrii instantelor de arbitraj nu pot fi subiecti pasivi ai infractiunii de trafic de influenta. (...) Va cer sa ma achitati. Sigur, puteti sa ma condamnati, dar veti trai toata viata cu constiinta incarcata. Si eu am fost judecator, a fost prima mea dragoste, si am trait fara sa am constiinta incarcata, pentru ca nu am condamnat un om nevinovat, desi mi s-a cerut asta. Am platit pentru acea decizie cu doi ani de inchisoare, dar ulterior s-a dovedit ca acea fapta nici macar nu exista", a spus Vlasov, in pledoaria finala sustinuta in fata instantei.
Miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, a avut loc ultimul termen in acest proces, judecatoarea Corina Cornelia Daescu stabilind pronuntarea in acest caz pentru 25 februarie.
Mihail Vlasov a recunoscut faptele de care este acuzat de procurori si a solicitat instantei sa fie judecat in procedura simplificata, astfel incat sa-i fie redusa pedeapsa, insa Curtea de Apel Bucuresti a decis, in 21 octombrie 2014, sa-i respinga cererea.

mihail vlasov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)