News Flash:

Vino sa vezi meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal in food court-ul Iulius Mall si vei fi premiat!

5 Iulie 2018
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM

In weekend, meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal se vad mai bine la Iulius Mall, in compania prietenilor si a unei beri reci. Agenda Iulius Mall de la finalul saptamanii mai include un targ tematic, dar si promotii estivale. 

Vino cu prietenii la meci! Berea este din partea noastra! Meciurile incendiare de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia se racoresc cu Ursus Cooler (fara alcool), in zona amenajata in food court. Microbistii sunt asteptati sa vizioneze, la mall, meciurile de pe 6, 7 si 14 iulie, difuzate intre orele 17.00 – 19.00 si finala de pe 15 iulie, programata la ora 18.00. Iubitorii sportului rege pot vedea meciurile pe un ecran special, in food court. 

Weekend-ul acesta, la parterul Iulius Mall va avea loc Targul de Produse Naturale si de Sanatate. De vineri pana duminica inclusiv, expozantii vor prezenta produse cu numeroase proprietati naturale si beneficii pentru o viata sanatoasa. Oferta va include miere, sucuri, gemuri si siropuri, seminte, fructe uscate, ceaiuri, remedii medicinale, cosmetice naturale, bijuterii naturale si alte propuneri ecologice.

Promotiile estivale de la Iulius Mall continua. Indiferent daca vrei sa fii in ton cu moda sau sa-ti pregatesti bagajul pentru concediu, ai acum ocazia sa descoperi promotii de pana la 70%, in magazinele tale preferate. Oferte tentate sunt la magazinele de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice si multe altele. Catalogul complet este disponibil pe site-ul Iulius Mall Timisoara.

Departament PR
W: www.iuliusmall.com www.openville.ro
E: pr•iuliusmall.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006012 (s)