News Flash:

Vine vara, bine-mi pare :) Sa ne pregarim de “invazie” – Pulverizeaza asta in casa si nu vei mai avea muste, tantari sau gandaci

25 Aprilie 2018
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
otet

Pastrarea casei curate nu este un lucru simplu deoarece igiena adecvata necesita efort si ingrijire zilnica, ceea ce nu este un lucru pe care toti membrii familiei il iubesc. Problema este si mai complicata datorita programului aglomerat, care nu ne ofera prea mult timp pentru curatenie. Apoi, exista problema insectelor – mustele, gandacii si tantarii iubesc casele murdare si sunt destul de greu de eliminat o data ce infecteaza casa.

Oamenii cheama de obicei o echipa de dezinsectie cand observa astfel de gandaci in casa, dar din fericire exista si un amesteca simplu si natural care va poate scapa rapid de ele o data pentru totdeauna. Iata cum sa il pregatiti!

Ingrediente:
– 1/2 cana de ulei vegetal
– 1/2 cana de sampon
– 1/2 cana de otet

Instructiuni si mod de utilizare:
Adaugati toate ingredientele intr-o sticla cu pulverizator si amestecati bine, apoi pulverizati diferitele suprafete din casa. Amestecul este non-toxic si sigur de utilizat in jurul copiilor si animalelor de companie, fiind eficient impotriva insectelor. Pulverzitati in fiecare zona a casei si veti observa muste si tantari cazuti in doar cateva ore!
Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005988 (s)