News Flash:

VIDEO - TRAGEDIE la un meci de fotbal, in Egipt! Au murit 30 de suporteri

9 Februarie 2015
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
Cel putin 30 de suporteri au decedat, duminica, in confruntarile cu politistii, inaintea unui meci de prim esalon, in urma violentelor si bilantului acestora campionatul Egiptului fiind suspendat pe o perioada nedefinita, informeaza Ahram Online.
Incidentele s-au inregistrat inaintea meciului dintre echipele Zamalek si ENPPI, izbucnind atunci cand politistii au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa un grup de suporteri aflat in fata stadionului.
"Fanii au murit asfixiati si din cauza imbulzelii produse dupa ce s-au folosit gazele lacrimogene", a declarat o sursa medicala de la spitalul Ahli Bank, la care au fost transportate 14 cadavre.
Guvernul egiptean a suspendat campionatul intern pe o perioada nedefinita, precizand intr-un comunicat ca suporterii echipei Zamalek nu au respectat procedurile de siguranta la intrarea in stadion.
Ministerul egiptean de Interne a mentionat ca incidentele au izbucnit dupa ce membri ai grupului Ultras White Knights au incercat sa intre pe stadion fara bilete.
"Fanii echipei Zamalek au incercat sa intre cu forta si a trebuit sa ii impiedicam sa provoace pagube", se precizeaza intr-un comunicat al ministerului.
Membrii Ultras White Knights contrazic informatiile oferite de minister, subliniind ca asupra lor s-au folosit gaze lacrimogene in timp ce se inghesuiau sa intre in stadion in conditiile in care aveau acces pe o poarta foarte mica.
Potrivit agntiei MENA, cel putin 25 de suporteri au fost raniti.
In ciuda violentelor de la intrarea in stadion, meciul s-a disputat duminica, terminandu-se la egalitate, scor 1-1.
In urma cu trei ani, la 1 februarie 2012, 74 de persoane, intre care si un politist, au murit si peste 150 de oameni au fost raniti in violentele izbucnite dupa un meci de fotbal, la Port Said. Violentele au inceput dupa fluierul final al partidei, cand sute de fani ai echipei gazda, Al Masry, au invadat terenul si au inceput sa arunce cu pietre si sticle asupra fanilor oaspeti, sustinatori ai formatiei Al Ahly.

Galerie Video


incidentele guvernul egiptean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007060 (s)