News Flash:

VIDEO TERIFIANT / Un tir cu 800 de butelii a luat foc pe DN2, mai multe explozii avand loc. ISU: Pericolul a fost foarte mare, pompierii nu s-au apropiat

10 Iunie 2016
973 Vizualizari | 0 Comentarii
tir explozie
Un tir incarcat cu 800 de butelii cu gaz a luat foc, vineri dimineata, pe drumul national 2, in localitatea Mihailesti, mai multe butelii explodand dupa pornirea incendiului. Oamenii pe o raza de 500 de metri au fost evacuati.
11:07 - ISU Buzau: Pericolul a fost foarte mare, pompierii nu s-au apropiat
 Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau au declarat pentru MEDIAFAX ca pericolul pe DN2, acolo unde un tir incarcat cu butelii a luat foc, a fost foarte mare iar pompierii au actionat doar de la distanta, traficul dintre Urziceni si Buzau fiind blocat.
Potrivit ISU Buzau, sase autospeciale intervin pentru stingerea incendiului la tirul incarcat cu 800 de butelii.
“ La momentul ajungerii echipajelor, incendiul se manifesta la incarcatura. Intrucat pericolul era extrem de mare iar buteliile explodau, pompierii au intervenit de la distanta, cu tunurile din dotare. Nu ne-am apropiat ca sa nu punem in pericol viata salvatorilor” a declarat pentru MEDIAFAX, George Cretu, purtator de cuvant ISU Buzau.
Potrivit sursei citate, populatia din zona a fost evacuata.
“Comitetul local pentru situatii de urgenta a decis evacuarea populatiei pe o distanta de aproximativ 500 de metri” a mai spus George Cretu.
Politia Rutiera a blocat traficul in zona.
“A fost inchisa circulatia la intersectia DN1 B cu DN 2, la Hanu lui Tinta. Masinile au fost deviate pe alte rute ocolitoare. In plus, ce autoturisme vin dinspre Ialomita, de exemplu, nu se permite intrarea in judetul nostru. Apelul pe 112 nu a fost de accident de circulatie. S-a anuntat ca un autocamion incarcat cu butelii a luat foc” a declarat Doinita Mihalache, purtator de cuvant IJP Buzau, pentru MEDIAFAX.
Incidentul a avut loc vineri, in jurul orei 10, pe raza localitatii Mihailesti.
Un tir incarcat cu 800 de butelii pline cu gaz a luat foc in mers si a ramas imobilizat pe drum, mai multe explozii avand loc consecutiv.
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, incidentul a avut loc vineri, in jurul orei 10, pe raza localitatii Mihailesti. Un tir incarcat cu 800 de butelii pline cu gaz a luat foc in mers si a ramas imobilizat pe drum.
Mai multe explozii au avut loc consecutiv, iar oamenii au fost evacuati pe o raza de 500 de metri. La fata locului s-au deplasat opt echipaje de pompieri, la ora transmiterii stirii, autoritatile anuntand ca exploziile au fost oprite si nu mai exista un pericol.
Reprezentantii ISU Buzau au declarat pentru MEDIAFAX ca nicio persoana nu a fost ranita si se intervine pentru racirea buteliilor.
"Colegii de la ISU actioneaza, fara o expunere nejustificata fata de camion. Situatia este sub control, in sensul ca cei expusi la pericol au fost evacuati. Nu avem victime in acest moment si actiunea colegilor a fost una foarte rapida. Acolo sunt si forte de la politie si drumul e inchis", a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne.
Potrivit prefectului de Buzau, incendiul a pornit de la anvelope, ulterior extinzandu-se la partea din spate a tirului.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul pe DN2 (E 85) intre Urziceni si Buzau este total blocat la aceasta ora.

VEZI VIDEO AICI 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006073 (s)