News Flash:

VIDEO TERIFIANT! Momentul in care un terorist a deschis focul asupra unor persoane caere stateau la terasa, in Paris. IMAGINI DE GROAZA

19 Noiembrie 2015
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscaturi paris
Imagini dramatice din timpul masacrului de vineri de la Paris au fost publicate in exclusivitate de Daily Mail.
Camerele de supraveghere ale unuia dintre restaurantele vizate au surprins momentul in care teroristul incepe sa traga inspre cei aflati pe terasa. Disperati, oamenii au incercat sa gaseasca adapost in fata rafalei nemiloase de gloante.129 de oameni au murit in urma atacurilor din capitala Frantei si peste 350 de persoane au fost ranite. 
Ora locala 22:34. Un individ inarmat incepe sa traga inspre clientii restaurantului. In bataia directa a gloantelor sunt cei de la mesele de afara. Doua femei se arunca la pamant. O alta cauta adapost inauntru. Un barbat o urmeaza si se intinde pe podea. Pentru o clipa, rafala de gloante inceteaza. Este prilejul perfect ca alti clienti aflati la mesele de afara sa fuga. Un barbat din interior cauta un loc mai sigur undeva la etaj, in timp ce o femeie incearca sa se ascunda sub masa si isi trage haine peste ea.
Urmeaza o scena halucinanta. Teroristul se apropie de doua femei care ramasesera culcate in fata localului. Isi indreapta arma spre ele, dar nu deschide focul. Apoi se indeparteaza. Femeile profita de ocazie si fug. Jurnalistii de la Daily Mail inainteaza ipoteza ca atacatorului i s-ar fi blocat arma.
O alta camera de supraveghere instalata deasupra barului surprinde reactia angajatilor. Unul a reusit sa fuga si sa se adaposteasca la subsolul localului. O fata insa ramane sub tejghea. Langa ea ajunge femeia care a reusit sa se adaposteasca in restaurant. E ranita si se cuibareste in bratele tinerei, care o mangaie pe cap incercand sa o calmeze.  Angajata incearca sa vada daca atacatorul este inca in fata localului. Nu il zareste, asa ca impreuna cu ranita fuge la subsol.
Un alt barbat intra in restaurant si le urmeaza. Dupa aproape jumatate de minut si ceilalti clienti ies de sub mesele unde se adapostisera si coboara scarile spre aceeasi ascunzatoare. Cea de-a treia camera i-a surprins pe toti cum isi luau linistiti masa inainte de a incepe cosmarul. Ii vedem apoi cum se ascund sub mese in timp ce ploaia de gloante seamana prapad.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006406 (s)