News Flash:

VIDEO SOCANT! Un nou accident mortal transmis live pe Facebook!

20 Iulie 2018
747 Vizualizari | 0 Comentarii
accid

Doi tineri au murit si alti doi au fost raniti, in timpul noptii de joi spre vineri, in urma unui accident produs pe DN2, in zona popasului Tamboesti, judetul Vrancea, dupa ce masina in care se aflau a derapat si a lovit un cap de pod, transmite corespondentul MEDIAFAX. In timp ce rulau pe sosea, acestia transmiteau live pe Facebook, cu dispozitivul de filmat pus pe bordul autoturismului. (VIDEO violent)
Inregistrarea de pe Facebook are doar un minut si 33 de secunde. In imagini apar cei patru tineri care au demarat dintr-o parcare intr-o masina cu volan pe dreapta, strigand „puneti-va centurile, decolam, baga muzica”.

Atat soferul cat si pasagerul din dreapta incearca de mai multe ori sa aseze telefonul mobil intr-o pozite cat mai buna pentru realizarea filmarii.

La un moment dat, imaginile se intrerup brusc in momentul in care masina loveste capul de pod.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie, masina in care se aflau cei patru tineri a derapat si s-a lovit violent de un podet de pe DN2, in zona popasului Tamboesti.

Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza lipsei de experienta, a neatentei la volan si a carosabilului umed.
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005717 (s)