News Flash:

VIDEO SOCANT! O soferita incepatoare a lovit cu masina un copil pe trecerea de pietoni si apoi a plecat

6 Mai 2015
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
copil pe trecere
O soferita incepatoare, care are permis de conducere de mai putin de doua luni, a lovit cu masina, marti dupa-amiaza, un copil pe o trecere de pietoni din Ramnicu Valcea, dupa care a parasit locul accidentului, ea fiind depistata cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate pe domeniul public.
Potrivit datelor furnizate de Politia Locala Ramnicu Valcea, accidentul s-a produs marti dupa-amiaza la intersectia dintre Bulevardul Nicolae Balcescu si strada Mihai Viteazu din municipiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Soferita, in varsta de 42 de ani, a virat la dreapta si nu a acordat prioritate unui copil in varsta de noua ani, care traversa strada pe culoarea verde a semaforului electric, accidentandu-l, dupa care a parasit locul accidentului.
Dupa accident, copilul a plecat singur acasa, iar ulterior s-a prezentat, impreuna cu parintii sai, la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor si contuzie la un cot, nefiind nevoie de internare.
Surse din Politia locala spun ca femeia si-a obtinut permisul de conducere in urma cu mai putin de doua luni, iar masina pe care o conducea, un Ford, are numere de inmatriculare provizorii.
Femeia a fost depistata cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate in Ramnicu Valcea de catre autoritatile locale. Ea este in prezent cercetata penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor.
In municipiul Ramnicu Valcea, sunt amplasate 125 de camere de supraveghere, o parte dintre acestea fiind cumparate in cadrul unui proiect pe fonduri europene.
Mediafax.ro 

Galerie Video