News Flash:

VIDEO SOCANT! Cristian Boureanu, inregistrat cum isi batjocorea fiica: "Poate te inscrie ma-ta la scoala de curve"

15 Septembrie 2016
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
sotie boureanu
Dupa scandalul de proportii care a avut loc in urma cu cateva zile, in nordul Capitalei, atunci cand isi agresa fiica in plina strada, Cristian Boureanu urla pret de cateva minute la fiica sa, Ioana, iar aceasta a inregistrat convorbirea. In plus, fiica fostului politician a mers la Institutul de Medicina Legala

Fosta sotie a ex-deputatului Cristian Boureanu a facut cateva marturisiri socante atat in ceea ce priveste scandalul care s-a petrecut ieri pe strazile Capitalei, cat si alte episode in care acesta a fost extrem de violent fata de fiica sa.
"Ioana nu a fugit de acasa, a plecat de acasa pentru ca a fost mintita, pacalita si nu a fost lasata sa vina la mine. Ea a plecat de acolo cu acordul meu. El a stiut foarte bine ca a plecat la mine, l-am sunat sa il anunt. Ioana a fost exmatriculata, dar din cauza ca tata a facut scandaluri la scoala si a amenintat copiii. Nu este prima data cand o bate sau cand mergem sa depunem plangere la protectia Copilului", a marturisit fosta sotie a lui Boureanu.

Galerie Video


ioana medicina legala cristian boureanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006308 (s)