News Flash:

VIDEO SFASIETOR! Acest caine a fost alaturi de stapanul sau bolnav de cancer pana in ultimele clipe. Gestul animalului a induiosat milioane de oameni. Ce s-a intamplat ulterior este socant

5 Ianuarie 2017
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
caine cu stapanul
Fotograful Ben Moon a decis sa impartaseasca lumii intregi povestea emotionanta si impresionanta dintre el si cainele sau, cu totul speciala.
Timp de 14 ani au fost inseparabili, insa anul trecut cainele a murit, iar Ben Moon a decis sa faca un scurtmetraj cu cele mai frumoase momente prin care a trecut alaturi de prietenul sau canin.
Inca o data se adevereste proverbul, "cainele este cel mai bune prieten al omului". In 1999, Ben Moon a gasit un caine pe drum si a decis sa il ia acasa. L-a botezat Denali si timp de 14 ani au fost cei mai buni prieteni, nedespartiti, inclusiv in excursii, conform Daily Mail.
In 2004, stapanul sau, fotograful Ben Moon a aflat ca este bolnav de cancer de colon si cainele a fost consolarea lui,  l-a sprijinit pe tot parcursul tratamentului. Acesta a aflat in urma cu un deceniu ca are cancer in faza a treia.
Acestia au petrecut ani intregi calatorind cu masina, singuri, timp in care fotograful a surprins cele mai frumoase locuri in care a umblat, dar a si filmat momentele speciale pe care le-a trait alaturi de cainele sau.
Ca o ironie a sortii, Ben a supravietuit si a scapat de cancer, insa cainele sau, Denali, s-a imbolnavit anul trecut de cancer si a pierdut lupta cu boala dupa cateva luni, din cauza varstei inaintate. Moon a incercat sa il ajute la randul lui pe prietenul sau canin, insa a fost in zadar.
Acum, povestea sfasietoare a celor doi este expusa sub forma unui scurmetraj realizat chiar de Ben, prezentat la 5Point Film Festival in Colorado, unde a obtinut doua premii. Filmuletul este narat de Ben, insa din perspectiva indragitului sau caine, care i-a fost alaturi in cele mai cumplite momente din viata lui. "Sunt foarte sigur ca Ben stie ca voi muri. Nu stiu daca de cancer sau e altceva, dar ma duce in toate locurile frumoase in care am fost noi si are mult mai multa grija de mine. Mi-a spus ca nu vrea sa sufar".

Galerie Video


daily mail
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007236 (s)