News Flash:

VIDEO SCANDALOS! Doctorita filmata in timp ce refuza internarea unui pacient. Intr-un acces de furie, rupe actele cu care persoana s-a prezentat la spital

8 Ianuarie 2018
882 Vizualizari | 0 Comentarii
medic

O doctorita de la Spitalul Orasenesc Baicoi a fost filmata in timp ce refuza internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judetean Ploiesti, iar intr-un acces de furie rupe actele cu care persoana respectiva s-a prezentat la spital. ”Nu-mi merge pixul”, raspunde medicul.
Potrivit unei inregistrari care a aparut in mediul online, o femeie s-a prezentat la Spitalul Orasenesc Baicoi cu o ruda, trimisa de Spitalul Judetean Ploiesti, unde medicii ar fi scris "retur internare Baicoi".

Doctorita refuza internarea, iar intrebata asupra motivelor, raspunde: ”Stiti care e chestia? Eu ies din garda maine la ora 8. Daca imi mai vin 20 ca dvs ...”.

Femeia ii spune medicului ca a venit la Baicoi pentru a-si interna ruda, la care medicul ii spune: ”Ati venit si va trimit acasa”.
Intrebata de ce refuza internarea, medicul raspunde: ”Nu vreau. (...) Internarile nu se fac de la Ploiesti la Baicoi, aici eu hotaresc, nu Ploiestiul peste mine. (...) Nu-mi merge pixul”.

In cele din urma, intr-un acces de furie, doctorita rupe actele cu care femeia s-a prezentat la spital.

Managerul Spital Orasenesc Baicoi, Irimescu Andreea, a declarat, corespondentului Mediafax, ca in acest caz a fost deschisa o ancheta.
Primar Baicoi: Contractul medicului filmat cand refuza internarea unui pacient, sistat

Primarul din Baicoi, Marius Constantin, declara ca doctorul filmat in timp ce refuza internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judetean Ploiesti nu este angajat al Spitalului Orasenesc Baicoi, avand doar un contract de colaborare pentru efectuarea unor garzi. Contractul va fi sistat.

”Am dispus o ancheta. Medicul nu este angajatul spitalului nostru, are doar o colaborare pe garda, pentru ca nu avem suficienti medici ca sa acoperim garzile. Nu gasim o justificare a comportamentului doamnei doctor. Are o reactie care nu se explica in niciun fel, de aceea vom intrerupe colaborarea”, a declarat Constantin.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005354 (s)