News Flash:

VIDEO - "MIRACOL" la Napoli, in prezenta Papei Francisc

22 Martie 2015
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
papa francisc la napoli
Papa Francisc a vizitat, sambata, orasul Napoli, dar si periferia acestuia, unde oamenii se afla sub controlul celebrei Mafii italiene - Camorra, iar in timpul slujbei ce a avut loc la catedrala din Napoli arhiepiscopul orasului, Crescenzo Sepe, a declarat ca s-a produs un miracol in prezenta Suveranului Pontof, informeaza www.nbcnews.com.
Patronul orasului Napoli este Sfantul Ianuarius (Gennaro), un martir din secolului al IV-lea, al carui sange este pastrat de secole sub forma de pudra intr-un suport de sticla, in catedrala orasului. Locuitorii orasului cred ca, de trei ori pe an, ei sunt martorii unui miracol atunci cand sangele pastrat in fiola se lichefiaza cu ocazia unor sarbatori sau evenimente, dupa ce oamenii se roaga intens.
De data aceasta, Crescenzo Sepe a anuntat in timpul slujbei, dupa ce Papa Francisc a sarutat relicva celebra, ca sangele sfantului Ianuarius "s-a lichefiat pe jumatate".
"Intr-un semn ca Sfantul Gennaro il iubeste pe papa... sangele este deja pe jumatate lichid", a declarat arhiepiscopul, aratandu-i Suveranului Pontif "minunea" in aplauzele enoriasilor prezenti.
Papa Francisc a parut surprins de anuntul facut de cardinal, el declarand apoi zambind: "Arhiepiscopul a spus ca sangele este doar pe jumatate lichid. Se pare ca sfantul ne iubeste doar pe jumatate. Trebuie sa devenim mai buni pentru ca el sa ne iubeasca mai mult".
Potrivit sursei citate, sangele pastrat in catedrala din Napoli nu a devenit lichid atunci cand aceasta a fost vizitata de Papa Benedict.
Sf. Ianuarius, care a murit in urma persecutiilor din timpul Imparatului Diocletian, este patronul orasului Napoli. Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006230 (s)