News Flash:

VIDEO! Marturii cutremuratoare ale unor piloti militari romani! “Am incremenit cu mana pe mansa cand am vazut brusc ca vine din stanga noastra…”

13 Decembrie 2017
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
marturie

Noua militari aflați la bordul a trei elicoptere au trăit cu doua decenii în urma un adevarat coșmar, după ce au fost hartuiți de o nava extraterestra. Autoritățile de la acea vreme au interzis orice discuție despre acest subiect sensibil. După 20 de ani, căpitanul acestui zbor memorabil s-a hotărât sa rupă tăcerea.

“Era misiune usoara de antrenament. În fiecare aparat era un pilot, un secund si un tehnic de bord. Am plecat în jurul orei 22 si era programat sa ne întorceam în jurul orei 24. Era un zbor asa de plăcut, încât nici nu vorbeam între noi, fiecare era dus cu gândurile lui. Gasisem prin statie un post de radio si ascultam în surdina o muzica linistita”, îsi aminteste pilotul de vânătoare.

Zborul parea ca decurge fara probleme iar pilotii celor trei aparate îsi mai aruncau din când în când câte un ochi catre masinile care circulau la acea ora spre Urziceni. La un moment dat linistea din carlinga a fost spulberata de un eveniment pe care pilotii îl vazusera doar în filmele SF: “Am încremenit cu mâna pe mansa când am vazut brusc ca vine din stânga noastra o sfera luminoasa de culoare rosu aprins care nu-si schimba culoarea. Avea un diametru imens, de aproape 20 de metri. S-a apropiat de noi la vreo doi kilometri si nu facea niciun zgomot, nu lasa nicio dâra de fum. Apoi a început sa zboare în paralel cu elicopterele la aceeasi viteza de 150 de km pe ora”.

 

Pe creasta unui deal din comuna buzoiană Bozioru există o formaţiune stâncoasă extrem de stranie, compusă din pietre rotunde, în formă de OZN. Localnicii dar şi primii geografi care au rămas şocaţi când au luat contact contact cu aceste stânci, pe le-au numit Babele de la Ulmet, pentru că seamănă izbitor cu cele din Masivul Bucegi.

În zona Bozioru, circulă numeroase legende despre o veche populaţie de uriaşi, cum că aici ar fi existat Țara Luanei, care era populată de extratereştri şi chiar relatări despre dispariţii misterioase. “Nu afirm că Buzăul a fost dintotdeauna un aeroport al extratereştrilor dar până şi legenda Ţării Luanei invocă astfel de prezenţe neobinuit de stranii. În teren se poate proba acest aspect făcând o vizită în zona Ulmet-Bozioru unde pe culmea din spatele satului se profiliează forme ciudate care seamănă cu OZN-uri pietrificate”, adaugă Diana Gavrilă.

Poveştile cu aură de „science fiction” au început să circule încă din anii 80, după ce ar fi avut loc dispariţii stranii ale unor străini care au fost învăluiţi într-o ceaţă albăstruie. Oamenii cred că străinii au fost pedepsiţi după ce au cutezat să pună piciorul în tainicele ţinuturi ale luanilor. În zona Bozioru, mai circulă şi numeroase legende despre o veche populaţie de uriaşi care ar fi existat în Ţara Luanei .“Legendele povestite de bătrânii din sat spun că peste înălţimile Buzăului domnea, cu mii de ani în urmă, un rege bătrân numit Luana. E vorba de un bărbat şi nu de o femeie, care ar fi fost al treilea rege al pământului. Povestea acestor vremuri apuse spune că nişte vrăşmaşi ai Țării Luanei au venit în care de foc, îmbrăcaţi în costume de metal şi au doborât soarele Luanei care forma ceva ca un scut energetic ce proteja cetatea si întreaga zonă. Pe pereţii grotei de la Fundul peşterii apar desene ale unor arme ciudate din care ies raze iar policiori apare o tăbliţă cu o scriere necunoscută. Cred că este vorba de ceva remarcabil care aşteaptă să fie studiat mult mai bine”, a mai spus istoricul Diana Gavrilă.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006144 (s)